Openheid en transparantie
Kwaliteit
Snelheid

Visie

Openheid en transparantie

Openheid en transparantie is voor advocatenkantoor Sofie Bauters zeer belangrijk. Als klant zal u duidelijk ingelicht worden over de stappen die we voor u kunnen ondernemen en tegen welke prijs dit gebeurt zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Ook de behandeling van uw dossier gebeurt in alle openheid en transparantie. Wij houden u op de hoogte van de stappen die we ondernemen en geven u een duidelijk antwoord op al uw vragen over uw dossier.

Kwaliteit

Onze kennis is uw garantie. Advocatenkantoor Sofie Bauters beheerst de diverse takken van het recht waarin zij werkzaam is. Dit vergt niet enkel kennis van het recht, maar tevens de nodige onderhandelingsvaardigheden en inzicht in de noodzakelijke strategische beslissingen in uw dossier. Indien nodig wordt beroep gedaan op de kennis en expertise van derden of deskundigen in andere vakgebieden zoals onder meer gerechtsdeurwaarders, notarissen, boekhouders, architecten en technische raadgevers.

Snelheid

Advocatenkantoor Sofie Bauters streeft ernaar uw dossier zo snel als mogelijk te behandelen. Wenst u een advies of de opmaak van een contract dan spreken wij met u af wanneer dit kan worden aangeleverd. Op die manier krijgt u van meet af aan zicht op de doorlooptijd van uw dossier. Uiteraard zijn ook wij voor de afhandeling van de gerechtelijke procedures vaak afhankelijk van externe factoren.

Contacteer ons voor meer informatie